Kraljevska porodica Saudijske Arabije

Dugogodišnja saradnja sa francuskom kompanijom Madleniak, koja je naš ekskluzivni distributer za područje Francuske, krunisana je uspešno realizovanim poslom sa jednim od najrespektabilnijih investitora čiji objekat sada krase naše kapije i ograde, Kraljevskom porodicom iz Saudijske Arabije.

Angažovanje Francuskih arhitekata za projekat izgradnje velelepne vile za princezu Kraljevske porodice, spojilo je investitora i našeg saradnika, kompaniju Madleniak, ali je sam posao zahtevao visoke standarde izrade i zaštite materijala, što je dodatno iskomplikovalo organizaciju čitavog posla. Obzirom na nezgodne klimatske uslove u tom regionu, bilo je potrebno materijal za izradu kvalitetno zaštiti da ne bi došlo do korozije. Osim toga, zahtevano je da spojevi varenjem budu neprimetni kako bi se dao akcent na estetici proizvoda za isporuku.

Sve gore navedeno podiglo je standarde proizvodnje naše kompanije, ukazalo na potrebu usvajanja novih tehnologija zaštite materijala (toplo cinkovanje pištoljem za termalno raspršivanje cink žice) i podiglo nivo organizacije proizvodnje i logistike. Danas sa ponosom možemo reći da kapije i ograde proizvedene u malom mestu Markovac, krase vilu Kraljevske porodice u Saudijskoj Arabiji.

Napravili ste listu želja?

Ne možete da se odlučite za model? Pošaljite nam vašu listu želja i pomoći ćemo vam da odabirete pravi proizvod.

Predhodna stranica