Inox

Inox

Inoks kao materijal poseduje mnoga svojstva koja ga čine daleko plemenitijim od običnog gvožđa. Samim tim, ali i činjenicom da se može ispolirati do visokog sjaja...

Vrata

Vrata

Širok spektar ulaznih vrata od raznih vrsta materijala. Ulazna vrata za zgrade, kuće, garaže....od kovanog gvožđa, kutija, drveta, stakla...koju god kombinaciju odaberete, vrata su ogledalo doma.

Laser

Laser

Uslužno sečenje fiber laserom najnovije generacije. Uslužno savijanje limova apkant presama. Dodatak za lasersko sečenje cevi prečnika od 20 do 220 Izmenjivi stolovi za table 3 x 1.5 m

CNC ograde

CNC ograde

Ceo naš asortiman proizveden od laserski sečenog lima, moderan izgled i iskustvo naših dizajnera  upotpuniće Vaš  eksterijer i enterijer i dati mu posebnu notu luksuza.

Kapije

Kapije

Kapije izrađujemo od kovanog gvožđa po modelima iz našeg kataloga ili skici (fotografiji) klijenta.

Ograde

Ograde

Ograde izrađujemo na osnovu mera stubova ili ih prilagođavamo otvorima bilo kojih oblika.

Terase

Terase

Terase izrađujemo na osnovu definisanih mera na terenu, u zavisnosti od načina montaže (sa strane ili odozgo).

Stepeništa

Stepeništa

Stepenišna ograda u nekim slučajevima zna prilično biti komplikovana za izradu, pogotovu kada su u pitanju nepravilni oblici stepeništa. 

Rešetke

Rešetke

Rešetke ne moraju nužno da asociraju na uskraćivanje slobode jer uz odgovarajući dizajn mogu predstavljati prava umetnička dela.

Nadstrešnice

Nadstrešnice

Uloga nadstrešnica je da zaštite Vaša dobra od prirodnih nepogoda i sunca a istim možete zaštititi ulaz u Vaš dom, prozore, automobile. 

Konstrukcije

Konstrukcije

Osim umetničke bravarije za koju smo se specijalizovali, česti zahtevi i upiti klijenata za izradom raznih vrsta konstrukcija, naveli su nas da i ovu oblast usavršimo i steknemo ozbiljne reference...

Nameštaj

Nameštaj

Enterijer od kovanog gvožđa odavno je sinonim za topao i prijatan dom, pogotovu ako se kombinuje sa enterijerom od cigle i drveta.  

Reference

0 Klijenata

0 Konstrukcija

0 Elemenata

Saradnja gospodina Aleksića sa našom firmom izrodila je neke od najlepših detalja navedenog hotela po čemu je isti postao prepoznatljiv turistima i posetiocima. 

Pogledajte galeriju

Hotel „Moskva“, znamenitost Beograda, jedno od najvažnijih zdanja u centru prestonice, izgrađen u stilu ruske secesije.

Pogledajte galeriju

Restoran “Mali Pariz” je stara beogradska kafana koja postoji još od davne 1927god. Bila je omiljeno mesto gradskih boema koji su odabrali da baš ovde počnu i završe dan.

Pogledajte galeriju

Ruski car restoran i poslastičarnica, pored predivno ukrašenog enterijera nudi kvalitetnu uslugu i hranu. Restoran raspolaže i baštom u kojoj možete probati neku od čak 20 vrsta pice.

Pogledajte galeriju

Na obali Srebrnog jezera, jednog od najlepših jezera u Srbiji, na samo 75 minuta vožnje od Beograda nalazi se garni hotel Danubia Park.

Pogledajte galeriju

GALEB GROUP d.o.o. Šabac, jedan od lidera u oblasti preduzetništva na našim prostorima, prvo je registrovano privatno preduzeće u bivšoj SFRJ.

Pogledajte galeriju

3D Projektovanje

Brz razvoj novih tehnologija i njihova primena u proizvodnji doprineli su da vizuelizujemo buduće projekte u 3D tehnologiji i time sagledamo svaki detalj nečega što još nije izašlo iz proizvodnog pogona. Nastojimo da pratimo nove trendove pa smo sa tim u vezi u mogućnosti da Vam ponudimo 3D projekte pozicija za koje ste se opredelili a sve na osnovu definisanih mera na terenu. Osim izrade 3D projekata za naše kupce vršimo i uslugu 3D projektovanja trećim licima.

S – Forma S 04-bn

M 10-A Toplovaljani lim

M 02-F Flah baloni

M 03-A Ø materijal gladak

Čiviluci CI 10

Znak ZN01

Otkivak BU 06-a

Krug KR 03-a

M 02-A Flah gladak

Rozetne RO 04-a

Otkivak BU 05-d

Popuna PP 17-a

Elementi

Kako bismo kompletirali ponudu kako za kupce gotovih proizvoda po porudžbini tako i za naše kolege bravare, otvorili smo poseban pogon za izradu elemenata i sklopova od kovanog gvožđa i time zakoračili u novo poglavlje u razvoju naše firme. Sada imate mogućnost da navedene proizvode naručite putem naše Internet prodavnice i tako uštedite sebi dragoceno vreme i novac!