Hotel Tornik - Zlatibor

Nakon uspešno realizovanog posla na Hotelu Izvor u Aranđelovcu, ukazano nam je poverenje za naredni projekat gospodina Miroljuba Aleksića vlasnika kompanije "A hoteli", opremanje Hotela "Tornik" na Zlatiboru proizvodima od kovanog gvožđa u režiji naše firme.

Velelepno zdanje koje se gradi u dve faze dugi niz godina, što je i zaštitni znak investitora, da gradi sporo, studiozno ali kvalitetno, posedovaće 5 zvezdica i postati nezaobilazan segment turističke ponude Zlatibora u svakom smislu...bilo poslovnom bilo turističkom. Ono u čemu smo mi učestvovali u realizaciji ovog projekta je, za sada, izrada ograda terasa, francuskih balkona i stepeništa prema zajedničkom idejnom rešenju projektantskog biroa koji je radio na ovom projektu i našeg dizajnerskog biroa.

Ograde su izrađene u kombinaciji punih materijala i kutija sa kovanim elementima, toplo cinkovane i montirane u dve varijante u zavisnosti od projekta, u zid i na pod. Korišćenjem specijalnog fiks cementa za montažu na zid, izbegli smo svaku naknadnu obradu pocinkovanih delova na terenu.

Ponosni smo na saradnju sa Alco grupom / A hoteli jer nas spaja ista ideja, kvalitet na prvom mestu.

Otvaranje Hotela Tornik na Zlatiboru planirano je do kraja 2015. godine. Do tada možete pogledati galeriju slika na WEB stranici A-hoteli.

Napravili ste listu želja?

Ne možete da se odlučite za model? Pošaljite nam vašu listu želja i pomoći ćemo vam da odabirete pravi proizvod.

Predhodna stranica