,,BEOGRADSKI POBEDNIK''

U svečanoj sali Starog dvora dodeljene su nagrade Privredne komore Srbije i Privredne komore Beograda - „Beogradski pobednik“ kompanijama i pojedincima za rezultate ostvarene u 2019. godini.

Reč je o nagradi koja se dodeljuje najboljim kompanijama i pojedincima za nadprosečne rezultate u privređivanju, razvoju i uspešnosti beogradske i srpske privrede u godini na izmaku.

Kompanija Oganj kovano gvožđe godišnju nagradu "Beogradski pobednik"  dobila je za ostvarene posebne rezultate u poslovanju plasirajući svoje proizvode  kako u Srbiji tako i u Rusiji, EU, Africi i Saudijskoj Arabiji i u zemlje regiona.

Pored Kompanije Oganj, godišnju nagradu "Beogradski pobednik" za ostvarene posebne rezultate dobilo je još četiri kompanije: MILŠPED DOO Beograd, NCR DOO Beograd, SMURFIT KAPPA DOO Beograd i TRGOCENTAR DOO Beograd.

Stefan Srećković, izvršni direktor istakao je da je velika čast što se kao kompanija nalazimo na jednom ovakvom skupu i ovim putem se zahvalio Privrednoj komori Srbije i Privrednoj komori Beograda na ukazanom poverenju.

Razvoj kompanije iziskuje velika ulaganja ali i odgovoran pristup zahtevima tržišta.

Naš cilj da i dalje uspešno radimo i da potvrdimo da smo lider u našoj oblasti poslovanja u Srbiji.

 

Napravili ste listu želja?

Ne možete da se odlučite za model? Pošaljite nam vašu listu želja i pomoći ćemo vam da odabirete pravi proizvod.

Predhodna stranica